Opsætning

Hi Beauty læser

//Reklame// Dette indlæg vil handle om opsætninger.

Der findes mange forskellige slags hår og hårtyper, hvilket gør at der også findes mange opsætninger, der er opsætninger til kortere hår, længere hår samt styling til kort hår.

Opsætning kan lave med pynt og uden, det kan være fletninger, eller mere avanceret opsætninger, Det kan være opsætninger til fest eller til hver dag – alt efter anledning vil der være forskellige stilarter.

En opsætning til hver dag behøver ikke kræve så meget det kan være nogle simple krøller som man kan sætte op med en fin klemme, enten bagerst eller i siden, en smuk klemme, en klemme kan være en smuk accessories til hverdagen, men kan også bruges til festen. Find klemmer med perler her

Produkter der virker

For at få det perfekte look, samtidig med opsætningen holder, er der behov for nogle produkter, som ikke gør håret for stift, men et look der holder og stadig kan rettes i, i løbet af dagen.

Der findes mange former for produkter, og det er forskelligt hvilket fra look til look hvilket produkt der er det bedste, hvis det er til hverdag, kan man evt. bruge et produkt der giver et naturligt look og noget glans. Personligt er jeg selv til opsætning fan af det naturlige look og bruger selv OSIS+ den lyserøde serie som kan købes her, når jeg skal style mit hår starter jeg med:

  • OSIS+ Soft Glam Prime Prep Spray, som tilføre håret fylde, tekstur og glans, det er med til at forbereder håret på styling og forlænger holdbarheden, derudover er det varmebeskyttende, og beskytter derfor håret.
  • Alt efter hvilken frisure jeg skal have, hvis det er en frisure med krøller bruger jeg OSIS+ Glamination Plumping Shine Mousse, som er en let skum der er baseret på mineraler, som giver fylde, hold og glans til håret.
  • til slut når frisuren er sat bruger jeg OSIS+ Glamination Strong Glossy Holdspray, som gør at frisuren holder hele dagen/aften, den har et stærkt hold men samtidig tilføre glans og giver en silkeblød fornemmelse.

Indlæg oprettet 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen