Om BeautyHair

Velkommen til dig, kære beauty læser af BeautyHair

Velkommen til et univers hvor du kan blive klogere på dit hår, samt få tips & tricks til produkter, nemme opsætninger der er perfekte til hverdag og fest.

Beautyhair er opstået i takt med at der med tiden er opstået flere spørgsmål omkring hår, mode og hårets struktur, samt at interessen for vores hår og plejen er vokset. Spørgsmålene der vil blive besvaret på siden, er de generelle spørgsmål om hårets baggrund, samt fundamentet for et sundt og stærkt hår, som man ikke altid lige får spurgt om når man sidder i frisørstolen og snakken går.

Derudover vil der på siden komme en masse tips & tricks til hvordan at du hurtigt og nemt at sætte dit hår, opsætninger der vil kunne bruges til både hverdag & fest – samt hvilke frisørprodukter der passer bedst til de forskellige hårtyper, og hvordan de skal bruges samt hvor de kan købes til den bedste pris.

Indlæggende på siden vil primært henvende sig til jer skønne kvinder, men derudover vil der også være nogle oplæg til den moderne mand, som kan lide at vide tips og tricks, samt generel viden om hårets opbygning.

Om Katrine Dalgård F. Nielsen

Mit navn er Katrine, jeg er 24 år og bor i Odense, jeg er uddannet frisør på Syddansk Erhvervsskole/SDE under den 4 årige uddannelse, hvilket også gør at jeg har en viden omkring håret samt de forskellige teknikker, samt den generelle viden om håret og hårets struktur samt opbygning.

Reklame

Der vil på Beautyhair blive brugt og vist reklame i form af Affiliate links. Der hvor der bliver benyttet reklame/Affiliate marketing vil der altid være markeret “reklame” i overskriften eller øverst i indlægget.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen