Hårets sundhed

Hi Beauty læser

//Reklame// Dette første indlæg vil komme til at handle om hårets sundhed. Da vi alle kender til den følelse af at vores hår spalter, knækker og ikke gror mere, samt at vi alle går med en drøm om at få et sundere og stærkere hår

Men der er mange difinationer på hvad et sundt hår, mange tror at et sundt hår er et tykt og langt hår, men et sundt hår kan komme i mange former og frisure, både tyndt, tykt, kort, langt.

Herunder kommer der lige nogle naturlige gode råd, til at få et sundt og stærkt hår.

  • Undgå at vaske håret hver dag – grunden til at håret ikke skal vaske hver dag er at man slider unødvendigt på håret. Mange føler at håret er beskidt og fedtet hvis man ikke vasker det, men håret renser sig selv, så du kan med god samvittighed kun vaske dit hår 2-3 gange om ugen.
  • Brug varmebeskyttelse – når du styler dit hår med krøllejern føntørre, glattejern og andre varmekilder er det vigtigt at du bruger noget til at beskytte dit hår, så varmen ikke kommer direkte og dermed slider dit hår unødvendigt.
  • Få klippet dine spidser – for at du undgår spaltende spidser, der kan nemlig få selv det pæneste hår til at se usundt og slidt ud. Samtidig vedligeholder du frisurens form.
  • Spis massere af protein – da protein er med til at tilhøre glans og styrke til dit hår.

En anden metode

Udover de naturlige ting du kan gøre for at de hår vokser, har du også mulighed for at tilføre dit hår gode vitaminer f.eks. i form af HairLust Hair Growth Formula Gummies, som er nogle velsmagende vitaminer lavet som vingummier, HairLust Hair Growth Formula Gummies indeholder vitaminer og mineraler som f.eks. Biotin, Zink, B5, B6 & B12 som er med til at vedligeholde et normalt hår, HairLust Hair Growth Formula Gummies finder du her, på siden kan du også finde andre produkter der med til at du kan skabe den bedste vækst, fundament og vedligeholdelse af dit hår, som shampoo, balsam og hårkur.

Indlæg oprettet 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen