Guide til lækre krøller

Hi Beauty læser

//Reklame// I dette indlæg vil jeg fortælle jer om krøller og give en guide til lækre krøller, så det bliver nemmere at elske sine krøller i hverdagen.

Mange er ikke glade for sine krøller i hverdagen fordi, de syntes at det tager tid og at krøllerne bliver kruset – men det findes der råd imod.

I mange år, var jeg ked af mine krøller, jeg brugte timer på at glatte dem ud for stadig ikke at være tilfreds med det glatte look, men i mange år føltes det som om at mine naturlige krøller ikke var flotte nok til at de kunne bruges.

En dag under min uddannelse som frisør, skulle vi style hinanden – hvor en af mine kollegaer lægger mærke til at jeg faktisk har mange krøller i mig selv, krøller jeg følte bare var fald. Hun fik lov til at style håret i krøllerne og WOW det blev ligefrem godt, jeg skulle selv vænne mig til det, men det kom og den dag idag – glatter jeg stort set aldrig mit hår. så hvis du sidder med naturlige krøller så elsk det, for mange betaler for at få hår som dig!

Men hvordan?

Som sagt tidligere oplever mange at deres krøller om de er naturlige eller permanentet at det bliver kruset – men sådan behøver det nødvendigvis ikke at være. Her under kommer der en guide efter hvordan jeg gør aå jeg elsker mine krøller hverdag.

  • Når jeg vasker mit hår, hvilket sker ca. 2 gange om ugen, da håret renser sig selv, jeg vasker det i shampoo og balsam som er godt til krøller, NAK Aromas Curl shampoo og conditioner som kan købes her. mens jeg har balsam i håret, redder jeg det med en bredtandet kam.
  • Efter at have vasket det sætter jeg det op i knold natten op.
  • Dagen efter tager jeg knolden ud, hvor det nogenlunde er tørt og kommer noget krølle creme, den krøllecreme jeg bruger hedder OSIS+ Bouncy Curls Gel With Oil, som samler og definerer krøllerne mens den tilføre pleje og glans – kan købes her.
  • Efter jeg har haft det ude lidt og ellers gjort mig klar så det er lidt mere tørt kommer jeg OSIS+ Glamination Light Glossy Holdspray, som er en hårspray beriget med mineraler og giver en naturlig glans og fornemmelse i håret – den kan købes her.

Jeg håber at mine tips og tricks til lækre krøller, kan hjælpe jer til at blive glade for jeres krøller og bruge dem i hverdagen uden at i skal bruge en evighed på at få dem til at være flotte og natulige.

Indlæg oprettet 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen