Den gode shampoo

Hi beauty læser

//Reklame// I dette indlæg vil jeg fortælle jer hvordan i kan pleje jeres hår, på den bedst mulige måde.

Vi kender alle det med at når vi har en travl hverdag, glemmer vi lidt plejen af vores hår, men det kommer der råd for nu.

Den vigtigste kilde til at stærkt og velplejet hår er shampoo, det er den vi starter med, og den der skal være forbyggende. Men det er forskelligt fra hår til hår hvilken shampoo der passer bedst – man plejer at vurderer hvilken shampoo ud fra:

  • Har man fedtet hår.
  • Krøllet hår.
  • skæl eller tør hovedbund.
  • farvet hår.
  • fugtgivende.
  • osv…

Skæl & tør hovedbund

Til f.eks. skæl og tør hovedbund vil jeg anbefale Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo, som indeholder naturlige Aloe Vera ekstrakt, som virker beroligende, mens den modvirker mod en tør hovedbund. Derudover fremmer den hårvæksten, da den indeholder vitamin E, og som et ekstra plus er den uden parabener og sulfater samt at den er vegan venlig. denne shampoo kan købes her.

Men det skal hurtigt siges at det ikke er sundt at vaske sit hår hverdag, mange flygter dog det bliver fedtet, men frygt ikke for håret renser sig selv – hvis du dog mellem dine hårvask stadig føler at du har meget fedtet hår så er tør shampoo et mirakelmiddel! Her anbefaler jeg også mærket Maria Nila, som kan købes her.

Shampoo til blond hår

Et lyst, lysnet & afbleget hår kan desværre hurtigt komme til at få et uønsket gult, orange eller varmt skær. Et skær som mange tror skal farves væk, men der er også en anden mulighed som er sundere for håret.

Den sunde måde er at bruge en silver shampoo, en silver shampoo indeholder violette farvepigmenter, som er med til at ophæve det varme, gule og orange skær der er i et lysnet hår, mens at det gør håret koldere samt forhindrer dit hår i at falme med tiden.

Den shampoo jeg vil anbefale som silver shampoo er Hair Growth & repair for blondes fra Hair Lust som kan købes her. Som udover at indeholde aktive violette farvepigmenter, indeholder kreatin, planteekstrakter samt B5 vitamin, som alle er egenskaber der er med til at skabe et sundt fundament for et farvet hår, mens at det vedligeholder og frisker farven op.

Indlæg oprettet 5

En tanke om “Den gode shampoo

  1. Pingback: % - BEAUTYHAIR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen