Gode råd mod tørt hår

Hi Beauty læser

//Reklame// I dette indlæg vil i få mine bedste tips og tricks til at undgå tørt og kedeligt hår.

Mange af os har skadet og tørt hår – dette skyldes mange faktorer. Dog er heldigvis gode råd at hente lige her!

Skadet hår kan komme af:

  • Kemisk skadet hår, som kommer ved ofte farvet, bleget og permanentet hår. da kemiske behandlinger trækker protein ud af håret, som gør håret tørt og glansløst.
  • Produkt skadet hår, som kommer i forbindelse med at man bruger for mange produkter, men ikke har en ordentlig shampoo til at få vasket det ud igen, så ligger det sig som et lag på håret.
  • Sol skadet hår, solen er meget hård ved håret, særligt ved spidserne, som bliver knastørre.
  • Naturligt skadet hår, ens hår bliver mere slidt når man har langt hår, da der har været flere år til at slide på det. Derudover skal man tage højde for at hvis man også har krøller, skal håret have cirka 4 gange så meget fugt som naturligt glat hår.

Hvad kan man gøre

Udover at det selvfølgelig af få klippet sit hår regelmæssigt, for at få klippet de spaltende spidser af, så er der også ting at du kan gøre selv:

  • Sørg for at du har en god shampoo og balsam, som er med til at forebygge skadet og tørt hår, som du kan læse mere om her.
  • Brug en god kur, cirka 1 gang om ugen, her vil jeg anbefale Redken Extreme Strength Builder Plus som kan købes her. Denne kur er en intens kur, som styrker håret indefra, mens den reparerer på håret – men uanset hvilken kur du bruger, så altid afslut med en balsam, da den lukker håret igen.
  • Det er altid godt at bruge en hår olie, det skal være en hår olie som er fugtgivende, men udover det er det også en god ide at finde en med varme beskyttelse i. Jeg er personligt selv kæmpe fan af Goldwell Kerasilk Control Rich Protective Oil, som er udviklet til uregerligt og kruset hår, og som indeholder keratin og silkeprotein. Goldwell Kerasilk Control Rich Protective Oil kan købes her.

Som i kan se er det ikke altid nødvendigt at gå i panik og få klippet det meste af, men der er rigtig mange ting du selv kan gøre, for at holde dit hår sundt og undgå at det bliver tørt og skadet.

Indlæg oprettet 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen